Algemeen

Borat met Depp in Sweeney Todd

door FilmTotaal op 13.10.2006 om 12:37 in Algemeen
Komiek Sacha Baron Cohen, binnenkort te zien in Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, voert momenteel gesprekken voor een rol in Tim Burtons verfilming van de musical Sweeney Todd, die in 1979 in premiere ging, al acht Tony Awards won en die momenteel weer wordt opgevoerd op Broadway.

Sweeney Todd vertelt over de gelijknamige kapper (een rol voor Johnny Depp) wiens klanten zelden levend de uitgang halen. Wanneer hij zijn gruwelijke daden opbiecht aan een vrouw waar hij veel om geeft, besluiten ze er een handeltje van te maken: ze verwerkt het vlees van zijn slachtoffers in taarten die een groot succes worden.

Als de gesprekken positief worden afgerond zal Cohen te zien zijn in de rol van Adolfo Pirelli, een concurrerende kapper. Opnames voor Sweeney Todd moeten in februari van start gaan.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Johnny Depp en Tim Burton zijn beide geweldig, vooral samen. Cohen heeft wel humor, maar toch vind ik hem niet echt passen bij een Tim Burton/Johnny Depp film. Maar wie weet... Eerst maar eens kijken of het door gaat.

skullsplitter

Avatar

Of juist wel, ik denk dat Burton en Cohen best een aardig iets kunnen maken samen...

Aziez

Avatar

IK ben een groot fan van Mr. Zagdiyev en Ali G, maar laten we wel wezen, Cohen zal het waarschijnlijk niet goed doen als acteur...

Maar inderdaad, wie weet, misschien wordt het wat

Wouter222

Avatar

Johnny Depp als kapper, hmm...

Over de acteerprestaties van Cohen kan je eigenlijk niet zoveel zeggen, ik denk dat hij zich in ieder geval wel goed kan inleven in zijn personage ;)

Stok

Avatar

Ik moet spontaan aan Edward Scissorhands denken.

styfus

Avatar

Aziez "IK ben een groot fan van Mr. Zagdiyev en Ali G, maar laten we wel wezen, Cohen zal het waarschijnlijk niet goed doen als acteur..."
:? Cohen vind ik juist een grootse acteur, iemand die zijn rol niet alleen inneemt tijdens de film, maar het als een soort alter ego aantrekt en zo alle interviews, premieres en publieke gelegenheden aandoet. Iemand die zo gestoord kan doen, kan denk ik ook heel goed serieus acteren.

Remy2

Avatar

@Styfus

Ik heb Cohen eigenlijk alleen maar over the top typetjes zien spelen, ik vind het meer een karikatuur acteur. Maar misschien kan hij inderdaad ook met wat serieuzere rollen overweg. Ik ben benieuwd..

Typfoutje

crazy nelis

Avatar

Ik ben reuze benieuwd. mij lijkt Ali G juist een hele intelligente gast die wel degelijk in staat is tot aanpassing. adrem word je niet met cliches en oude koeien. we zullen het meemaken

Aziez

Avatar

styfus ":? Cohen vind ik juist een grootse acteur, iemand die zijn rol niet alleen inneemt tijdens de film, maar het als een soort alter ego aantrekt en zo alle interviews, premieres en publieke gelegenheden aandoet. Iemand die zo gestoord kan doen, kan denk ik ook heel goed serieus acteren."


Ik ben het met je eens dat hij goed is in alter ego's neerzetten, maar dat betekent volgens mij nog niet dat je ook serieuze rollen kan acteren...

nieuwslaatste nieuws

meest populair