Jennifer Lawrence mogelijk al gecast voor 'Fantastic Four'-film van Marvel Studios

Jennifer Lawrence mogelijk al gecast voor 'Fantastic Four'-film van Marvel Studios

De X-Men actrice is in beeld om een rol in de film te gaan spelen.

Eind 2020 werd aangekondigd dat Spider-Man: Far From Home-regisseur Jon Watts de Fantastic Four van Marvel Studios gaat regisseren. De kans is groot dat de film in 2022 in productie moet gaan om in 2023 te verschijnen.

Over welke acteurs de titelpersonages moeten gaan spelen is nog niets officieel bekend. Wel is er veel lukraak gegok en zijn er geruchten. Nu meent de grote Britse krant The Daily Telegraph dat actrice Jennifer Lawrence een rol in de film gaat spelen.

Marvel kaapt Australië voor hun films
The Daily Telegraph schrijft dit in een artikel waarin wordt aangegeven dat Marvel Studios komende tijd heel wat producties laat opnemen in Australië, aangezien het land de coronaverspreiding goed onder controle lijkt te hebben.

"Nergens ter wereld kunnen films zo worden opgenomen zoals het hier in Australië kan," zegt een bron tegen de krant. Op dit moment wordt Thor: Love and Thunder in Down Under opgenomen.

Over de Fantastic Four-film is verder weinig bekend. De kans dat Marvel Studios iets doet met de eerdere drie Fantastic Four-films lijkt bijzonder klein. Lawrence is overigens niet onbekend met Marvel. Ze speelde in meerdere X-Men films de rol van Raven Darkhölme / Mystique.

Status van de film
Het bericht werd later door Justin Kroll aangevuld met de status van de film. Marvel zou nog met het script moeten starten. De kans bestaat uiteraard dat Lawrence via een andere film haar debuut maakt in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair