Celebrity

Seksleven 'Baywatch'-babe Pamela Anderson flink verbeterd dankzij plantaardige worst

Anderson kan het iedereen aanraden: een veganistisch dieet om je bedavonturen op te krikken.

door FilmTotaal om 11:44 in Celebrity
Het seksleven van Pamela Anderson is er flink op vooruit gegaan nu haar kersverse man smult van haar zelfgemaakte veganistische worsten. Dat vertelt een ingewijde van het stel aan de Britse tabloidkrant The Mirror.

Voormalig Baywatch-actrice Pamela Anderson (53) is ervan overtuigd dat de bedprestaties van haar man Dan Hayhurst een positieve boost hebben gekregen dankzij haar veganistische kookkunsten.

"Het dieet waarop ze haar man heeft gezet doet wonderen. Dan voelt voor haar als een totaal andere man", vertelt de bron aan The Mirror. "Pam maakt haar eigen veganistische worsten en is ook beroemd om haar heerlijke smoothies".

Eerder liet Anderson zichzelf ook al uit over de voordelen van een veganistisch dieet. "Je kunt je gezondheid en uithoudingsvermogen in bed verbeteren door een veganistische levensstijl te omarmen", zei ze toen.

Smoorverliefd dankzij lockdown
Anderson stapte op kerstavond in het huwelijksbootje met Hayhurst, haar bodyguard. De twee kenden elkaar op dat moment pas ongeveer een jaar. Dankzij de lockdown groeiden Anderson en Hayhurst echter sneller naar elkaar toe dan verwacht, waardoor het ook niet nodig was om al te lang te wachten met een huwelijksaanzoek.

NieuwsFilm

meest populair