Celebrity

Bruut gespierde John Cena (The Suicide Squad) barst haast uit zijn strakke witte T-shirtje

De voormalig showworstelaar brengt duidelijk veel tijd door in de gym.

door FilmTotaal om 11:59 in Celebrity
John Cena barst bijna uit zijn strakke witte T-shirt op een aantal nieuwe foto's die van de spierbundel zijn verschenen. De acteur en voormalig showworstelaar is op dit moment in Vancouver, Canada voor de opnames van de DC-serie Peacemaker.

John Cena (43) is momenteel werkelijk ongekend gespierd. Dat is te zien op paparazzikiekjes die dit weekend zijn verschenen. Zijn enorme arm- en beenspieren zijn op de foto's goed zichtbaar dankzij de korte kleding die hij draagt.

De Bumblebee-acteur werd gespot toen hij - met mondkapje en een beker koffie - arriveerde bij een sportschool voor een trainingssessie. Sporten zit natuurlijk in het bloed van de zestienvoudig WWE-wereldkampioen.

Supergespierde superschurk
Cena is momenteel bezig met de opnames van Peacemaker, een DC-serie die regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) heeft ontwikkeld voor HBO Max, waarin Cena de hoofdrol speelt.

De serie draait om het gelijknamige personage uit de comics en speelt zich af voor of na de gebeurtenissen The Suicide Squad (de tijdlijn is nog niet duidelijk), de eveneens door Gunn geschreven en geregisseerde DC-film die later dit jaar verschijnt en waarin Cena dus zijn debuut maakt.

NieuwsFilm

meest populair