Slaap jij binnenkort in het huis van seriemoordenaar Buffalo Bill uit 'The Silence of the Lambs'?

Het pand werd gekocht door een filmliefhebber die het gaat restaureren tot de filmlocatie.

Heb je altijd al eens willen logeren in het huis van een fictieve seriemoordenaar? Dan heb je geluk. Binnenkort opent een griezelige bed & breakfast in de woning van Buffalo Bill.

Deze gestoorde ziel kennen we natuurlijk uit The Silence of the Lambs. Hierin ontvoerde hij jonge vrouwen die hij uiteindelijk vilde. Hun huid gebruikte hij vervolgens als kleding.

Kelder
Deze klassieke locatie werd aangeboden voor een schamele 290.000 dollar. Een ondernemer zag zijn kans schoon. Hij kocht het pand en is van plan het om te toveren naar de woning die je in de film kon zien.

En dat is inclusief een replica van de put waarin Buffalo Bill zijn slachtoffers gevangen houdt. Hij bouwt hier speciaal een kelder voor, die het huis niet eerder had. Daar kunnen gasten een foto nemen, maar je kunt er niet slapen, zo verzekert de kersverse eigenaar Chris Rowan.



Afgelegen
Het huis is bijna 100 jaar oud en telt vier slaapkamers. De afgelegen woning wordt omgeven door twee hectare land. Dit helpt om de angstaanjagende sfeer nog verder uit te bouwen.

Zou jij het zien zitten om te overnachten in deze griezelige bed & breakfast? Dan kun je binnenkort terecht in Pittsburgh, Pennsylvania.

NieuwsFilm

meest populair