Algemeen

Waarom blockbusterschuwe Ethan Hawke eindelijk tekende voor 'Moon Knight'

Hij doet normaal niets met blockbusters.

door Jim Pedd om 06:56 in Algemeen
Acteur Ethan Hawke voegde zich recent bij de televisieserie Moon Knight. In die Disney+ serie speelt hij straks de voornaamste slechterik.

Maar we kennen Ethan Hawke vooral als een acteur die dit soort blockbusters vermijdt. Hij tekende tot nu toe nooit voor zo'n groot project en uitte zelfs regelmatig kritiek op superheldenfilms. Dat hij gecast werd, was dan ook een behoorlijk grote verrassing.

Waarom dan?
Tijdens een interview met The Ringer onthulde Hawke waarom hij voor het project tekende. Het blijkt vooral te maken te hebben met acteur Oscar Isaac, die de rol van Moon Knight (eigenlijk Marc Spector) speelt.

"Een groot deel van de redenen ligt als ik eerlijk ben bij Oscar," aldus Hawke. "Ik vind dat hij een behoorlijk interessant speler in mijn werkgebied is. Ik vind het mooi om te zien wat hij met zijn leven doet."

"Hij is voor mij een van de acteurs waar ik, toen ik net aankwam in New York, echt naar op keek. Oscar is jonger dan ik ben, maar ik vind de manier waarop hij zich opstelt en hoe hij denkt heel fijn. En weet je, over het algemeen gebeuren er goede dingen op het moment dat je in dezelfde ruimte zit als mensen waar je blij van wordt."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Twee goeie acteurs. Kijk hier erg naar uit.

Frankenculaman

Avatar

Wat een heerlijke vent, die Hawk.
Geweldige acteur

milo007

Avatar

Dit is toch geen blockbuster maar een tv-serie. En ook ik vind Hawk een goede acteur.

STYD

Avatar

Cast begint steeds beter te worden. Hawke ook zo een underrated acteur. Het is altijd wel apart dat acteurs en actrices die echt kunnen acteren juist in zo weinig mogelijk films spelen.

NieuwsFilm

meest populair