Zack Snyder heeft 'Justice League' van Joss Whedon om deze reden nooit gezien

Zack Snyder heeft 'Justice League' van Joss Whedon om deze reden nooit gezien

Hij kreeg een duidelijk advies.

Zack Snyder gaf een behoorlijk openhartig interview aan Vanity Fair. Dat schreef een artikel over de totstandkoming van zijn Justice League-versie.

Nu laat Snyder weten dat hij de versie van Joss Whedon nooit gezien heeft. Na zijn vertrek nam Whedon het over en werd driekwart van de film opnieuw gemaakt. Zijn echtgenote Deborah en producent Christopher Nolan zagen de film van Whedon en hadden een duidelijk advies voor Snyder.

Nooit kijken
"Ik was... gewoon een hele rare ervaring," begon Deborah Snyder tegenover Vanity Fair. "Ik weet niet hoeveel mensen die ervaring hebben. Je hebt ergens heel lang aan gewerkt, daarna vertrek je en dan zie je wat ermee gebeurd is."

In dit geval was het niet heel goed. Snyder: "Ze kwamen naar mij toe en zeiden: 'Je mag die film nooit kijken'." De reden volgens Deborah? "Ik wist dat het zijn hart zou breken."

En dus keek Zack Snyder de film nooit. Hij heeft er nu alles aan gedaan om zijn ideale versie van de film uit te brengen, en op 18 maart is dat dan het geval in de vorm van een vier uur durende film.

NieuwsFilm

meest populair