Ryan Reynolds reageert op geruchten over 'Zack Snyder's Justice League'

Ryan Reynolds reageert op geruchten over 'Zack Snyder's Justice League'

Is hij in de film te zien?

Het gerucht gaat dat Ryan Reynolds te zien is in Zack Snyder's Justice League. De acteur reageerde nu al op het nieuws, met een duidelijke ontkenning.

We hoorden dat de film van Zack Snyder maar een paar dingen opnieuw opgenomen heeft. Een daarvan is het einde, waar een superheldencameo voor opgenomen is die we niet zouden verwachten. Direct daarna ging het gerucht dat Reynolds te zien zou zijn als Green Lantern. Maar dat ontkent hij.

De ontkenning
Reynolds schreef op Twitter: "Ik ben het niet". Maar: "Misschien is het een andere GL? Voor mij blijft het pak altijd in de kast. Ik bedoel, computer."



De Snyder Cut van Justice League kostte een kleine 70 miljoen dollar om te maken. In ruil daarvoor krijgt HBO Max een vier uur durende film die het uit kan brengen en waarmee het wereldwijd veel aandacht zal krijgen.

In de film zullen we zien hoe Batman en Wonder Woman hun Justice League samenstellen, om gezamenlijk de Aarde te beschermen tegen nieuwe bedreigingen. Een daarvan is Darkseid, een intergalactische schurk die er niets aan gelegen is de mensheid in leven te laten.

NieuwsFilm

meest populair