Keert 'Young Indiana Jones'-acteur terug voor 'Indiana Jones 5'?

Keert 'Young Indiana Jones'-acteur terug voor 'Indiana Jones 5'?

Sean Patrick Flanery zou wel willen.

Er wordt nog altijd gewerkt aan een nieuwe Indiana Jones-film. Fans vragen zich natuurlijk heel erg af wie er in de film terug keren uit de vier voorgaande delen.

Iemand die in elk geval niet te zien zal zijn, is Sean Patrick Flanery. Hij speelde de rol van een jonge Indy in The Young Indiana Jones Chronicles. En hoewel hij dus niet te zien kan zijn in de vijfde film met Harrison Ford in de rol, ziet hij een eventuele terugkeer wel zitten.

Meteen doen
"Ik denk dat je het aantal mensen dat niet iets zou willen doen dat door George Lucas bedacht is, op een hand kan tellen," begon Flanery. "In een Harrison Ford-film zitten valt echt in die categorie. Maar ik bedoel, voor mij is Harrison Ford Indiana Jones. Begrijp je wat ik bedoel? Ze hebben mijn tientje elke keer als er zo'n film uitkomt in de bioscoop."

Eerder was het idee vanuit George Lucas om van Shia LaBeouf de volgende Indiana Jones te maken. Hij speelde Mutt Williams, de zoon van Indiana. Maar de kans dat dit gaat gebeuren lijkt nihil.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het scenario voor de film, die ergens in juli 2022 uit moet komen in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair