Trailer voor 'SAS: Red Notice' zonder Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds

Trailer voor 'SAS: Red Notice' zonder Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds

Dit is de versie met Andy Serkis, Ruby Rose en Sam Heughan.

Netflix werkt op dit moment aan de grootschalige actiethriller Red Notice waarin we rollen te zien krijgen van de grote namen Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. Maar er is nog een Red Notice in de maak.

En die versie met de titel SAS: Red Notice heeft een boek als ondergrond, namelijk het gelijknamige boek van schrijver Andy McNab. Uiteraard zie je ook een andere cast in de verfilming.

Eerste trailer voor SAS: Red Notice
In de film van regisseur Magnus Martens zijn er namelijk rollen voor namen als Sam Heughan, Hannah John-Kamen, Ruby Rose, Andy Serkis, Tom Hopper, Owain Yeoman en Tom Wilkinson. Een best leuke cast. Waar en wanneer de film in Nederland te zien is, is niet bekend.


In SAS: Red Notice maken we kennis met Tom Buckingham (Heughan), een operator van de speciale strijdkrachten, die Dr. Sophie Hart (John-Kamen) meeneemt van Londen naar Parijs om haar ten huwelijk te vragen.

Als hun trein in de Kanaaltunnel is, nemen Grace Lewis (Rose) en haar team van zwaarbewapende oorlogsmisdadigers de trein over en gijzelen honderden passagiers. Grace dreigt de donkerste geheimen van de Britse regering bloot te leggen en de Kanaaltunnel op te blazen als er geen losgeld wordt betaald.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair