De enorme cameo in Snyder Cut van 'Justice League' is al bekend

De enorme cameo in Snyder Cut van 'Justice League' is al bekend

Geen Green Lantern, wel een ander personage.

Gisteren plaatsten we een artikel over dat er een enorme cameo te zien zal zijn aan het einde van Zack Snyder's Justice League. Al snel werd er gedacht aan de Green Lantern van Ryan Reynolds, maar de acteur heeft dat gerucht snel de kop ingedrukt.

Nu wordt duidelijk dat de "mind-blowing" cameo eigenlijk al bekend is. Dit meldt io9. Volgens de website is dit namelijk een nieuw personage dat al geruime tijd geleden werd bevestigd. Misschien dan toch een kleine SPOILER-tag.


Via io9 wordt duidelijk dat de cameo wordt ingevuld door acteur Harry Lennix, die in Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice te zien is als Calvin Swanwick. In de Snyder Cut van Justice League zien we hem opnieuw en zal hij zich ontpoppen tot J'onn J'onzz / Martian Manhunter.

Het betrouwbare io9 is er heel duidelijk over dat Snyder verwijst naar dit personage. "We kunnen bevestigen dat de verwijzing betrekking heeft op Martian Manhunter," aldus de website.

Zack Snyder's Justice League verschijnt op 18 maart op HBO Max en in de Nederland waarschijnlijk op Ziggo Movies & Series XL of anders via Video on demand.

NieuwsFilm

meest populair