Algemeen

Meerdere titels én eerste foto's voor derde 'Spider-Man'-film onthuld UPDATE

De derde film heet Spider-Man: Phone Home, of...

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De derde solofilm over de Peter Parker van Tom Holland belooft opnieuw een maatje groter te worden dan de voorganger. Dit keer lijkt de Marvel-held het Spider-Verse in te stappen en het is de vraag wie hij daar allemaal tegen gaat komen.

Holland heeft nu de titel voor de derde film onthuld: Spider-Man: Phone Home. Ook mocht hij een eerste foto op Instagram zetten waarop we naast Holland ook Zendaya (MJ) en Jacob Batalon (Ned Leeds) zien, en een schaduw.

Maar.... Er is nog een titel!!
Ook Batalon onthulde een titel en een foto met daarop opnieuw de drie gezichten. De titel die Batalon onthulde is Spider-Man: Home-Wrecker. Wat dit exact heeft te betekenen is nog niet bekend. Wie weet volgt er snel meer. De film van Jon Watts staat op dit moment gepland voor aankomende december.

UPDATE: Ook Zendaya heeft een fake-titel onthuld: Spider-Man: Home Slice. En ook een nieuwe foto. Wat het exact inhoudt is nog steeds niet duidelijk.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Ook Zendaya heeft een fake titel gepost.

Brein8998

Avatar

De acteurs zitten met ons te trollen. Ik verwacht dat de film iets van Homeworlds of Homes Collide zal heten, waarmee multiverse bevestigd wordt

Movieman86

Avatar

Inmiddels bekend dat de nieuwe titel Spiderman No way home is!

Jeroenevertp

Avatar

Dit is natuurlijk niet serieus ! Het is geen E.T. Phone home Smiley face
De film gaat zo écht niet heten

NieuwsFilm

meest populair