James Gunn heeft slecht nieuws over de geliefde Guardian Groot

James Gunn heeft slecht nieuws over de geliefde Guardian Groot

We zullen het voorgoed moeten doen met de jonge versie...

Iedere Marvel-fan die Guardians Of The Galaxy heeft gezien (en zo niet, dan ben je het waarschijnlijk ook niet snel van plan), weet dat de geliefde tweevoetige boom Groot (stem: Vin Diesel) waar we in 2014 verliefd op werden, dood is en voortleeft als baby/puber.

Het personage offerde zich op in de climax van het eerste deel rondom de ruimtehelden en de versie die we in het vervolg en verder te zien kregen, is technisch heel iemand anders. Dit bevestigde regisseur James Gunn nogmaals tijdens een Q&A met hardcore fans op zijn social media:

Bekijk de afbeelding
"Helaas is die originele Groot niet meer bij ons. Dus tenzij er een soort prequel bestaat, zullen we hem niet meer terugzien".

In diezelfde vragensessie ging Gunn in op de geplande productie die volgens hem later dit jaar met de eerste opnames zal beginnen.

Tumulteuze tijden
Eerder vorig jaar noemde Drax-vertolker Dave Bautista het schema en wat er inhoudelijk is veranderd door de heisa achter de schermen met het ontslag en daarna opnieuw aannemen van Gunn door Disney Studio's:

"Ik zag al vroeg een script voordat alles crazy werd met corona en het overlijden van Black Panther Chadwick Boseman. Er stonden crossovers op de agenda, maar die gaan niet meer door. We wachten af".

NieuwsFilm

meest populair