Gerucht: 'Morbius' wordt de duisterste Marvel-film tot nu toe

Gerucht: 'Morbius' wordt de duisterste Marvel-film tot nu toe

En doet misschien wel denken aan de Batman-films.

Sony werkt hard aan een heel eigen filmuniversum rond diverse Spider-Man personages. Zo krijgen we een nieuwe film over Venom te zien, en komt er een productie over Morbius the Living Vampire.

In die laatste film speelt Jared Leto de rol van Morbius, een wetenschapper met een bloedaandoening die een experimenteel medicijn op zichzelf test en daardoor vampier wordt. Volgens lekker Daniel Richtman wordt het een bijzonder duistere film.

Wel heel duister
Richtman claimt dat Morbius duisterder wordt dan alle andere films die tot nu toe verschenen zijn rond Marvel-personages. Hij gaf verder weinig details, maar waarschijnlijk moet de film ergens doen denken aan de Batman-films van de laatste jaren.

Morbius wordt de tweede solofilm voor een personage in het Spider-Man loze Spider-Man universum van Sony. De film zou eigenlijk afgelopen juli in de bioscoop draaien, maar de première is nu uitgesteld naar januari 2022.

We hoeven gelukkig niet te lang meer te wachten op de tweede film over Venom. Venom: Let There Be Carnage draait namelijk in juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair