Disney zet de eerste trailer voor 'Luca' van Pixar online

Disney zet de eerste trailer voor 'Luca' van Pixar online

Dit jaar een gloednieuw Pixar-avontuur.

Ondanks alle vertragingen en andere veranderingen in de filmwereld verschenen verleden jaar wel de twee compleet nieuwe Pixar-avonturen Onward en Soul. Ook dit jaar krijgen we een nieuw avontuur en opnieuw bestaat de titel uit slechts één woord.

Of beter gezegd, uit één naam. De titel Luca verwijst namelijk naar het hoofdfiguurtje Luca, dat een onvergetelijke zomer in een badplaats aan de Italiaanse Rivièra beleeft. Disney heeft nu de eerste trailer onthuld voor de animatiefilm van regisseur Enrico Casarosa, bekend van zijn Pixar short La Luna.

Eerste trailer voor Luca van Pixar
Luca wordt omschreven als een coming-of-age-animatiefilm en het is helaas nog niet bekend welke acteurs de figuurtjes inspreken. Afgelopen films werden een aantal grote namen aangetrokken. Hieronder de trailer, vanaf 15.00 uur online!


In Luca zien we dus het jongetje Luca tijdens zijn vakantie. Hij wordt met een ander jongetje vrienden en de zomer bestaat vooral uit ijs, pasta en eindeloze scootertochten. Een zeemonster uit een onderwaterwereld lijkt de vakantiepret te gaan verstoren.

Luca staat vooralsnog gepland voor 17 juni en hieronder zie je de poster die ook is vrijgegeven. Dus Luca is een...?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair