Alleen 'Deadpool 3' wordt R-rated en de Marvel-reboot 'Blade' niet

Alleen 'Deadpool 3' wordt R-rated en de Marvel-reboot 'Blade' niet

Niet meer R-rated superheldenfilms in het MCU.

Even geleden werd duidelijk dat Marvel Studios aan de slag gaat met een derde deel in de Deadpool-filmreeks. En deze zal gewoon R-rated worden. Maar je hoeft nu niet te verwachten dat er meer R-rated superheldenfilms in het Marvel Cinematic Universe gaan verschijnen.

Volgens The Hollywood Reporter zei Kevin Feige tijdens een persbijeenkomst dat er naast Deadpool 3 geen andere R-rated films komen in het MCU.

"Behalve Deadpool 3 zijn er nog steeds geen plannen om de R-rating voor het MCU te onderzoeken. Natuurlijk, als er een verhaal is waar dat zinvol voor zou zijn, dan zouden ze het bekijken," zei Feige.

Keuze: 12 jaar en ouder voor MCU
"Los van Deadpool, dat zichzelf al heeft gevestigd als een bepaald genre met een bepaalde rating, hebben we al aangegeven dat we dat niet gaan doen toen we aan Deadpool begonnen te werken - wat we nu doen," aldus Feige over of Blade eventueel R-rated zou worden.

De Marvel-goeroe gaf ook aan dat ze tot op heden nog niet zijn belemmerd door de PG-13 (12 jaar en ouder) rating in het maken van de films. En dat geldt dus ook voor het reeds aangekondigde Blade dat in 2022 of 2023 moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair