Michelle Pfeiffer als piepjong model op Insta-video

Michelle Pfeiffer als piepjong model op Insta-video

Een piepjonge Pfeifer werd op haar twintigste Miss Orange County.

Je zou het misschien niet zeggen, maar Michelle Pfeiffer is inmiddels 62 jaar oud. De actrice heeft verschillende iconische rollen gespeeld in haar carrière, zoals Catwoman Batman Returns. Ook vandaag de dag is ze nog in grote blockbusters te zien, zoals Maleficent: Mistress of Evil en Ant-Man and the Wasp. Ze begon haar carrière toch wel ietsje anders...

Miss Orange County
In 1978, op 20-jarige leeftijd, deed Michelle Pfeiffer mee met een missverkiezing van Orange County die ze won! En later dat jaar zou ze ook meedoen met de Miss California- verkiezing. Ze werd zesde en mocht dus niet door om te strijden voor de titel Miss America. Op Instagram deelt de actrice een compilatie van video's van haar tijd bij de verkiezing.



Onder de video grapt de actrice "Hey, we all gotta start somewhere 🤣 👑". Daar heeft ze absoluut gelijk in. Pfeiffer verscheen overigens nog geen vier na haar deelname in haar eerste grote film, namelijk Grease 2 en weer een jaar later in Scarface!

Quantumania
Pfeiffer was in 2020 te zien in French Exit waarin ze een socialite speelt die haar geld verliest en in een klein appartement moet gaan wonen in Parijs met haar zoon en kat. De film is in Nederland nog niet uitgekomen helaas. Hopelijk in 2021...

Daarnaast zal de actrice in 2022 in het derde deel van de Ant-Man-films te zien zijn, genaamd Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Ze zal naast Paul Rudd en Evangeline Lilly verschijnen. Hoe groot de rol van Pfeiffer daarin is, is nog niet duidelijk, maar elke minuut van de actrice in een film is er één meegenomen!

NieuwsFilm

meest populair