Hondenuitlater van Lady Gaga neergeschoten en 2 honden gestolen

Hondenuitlater van Lady Gaga neergeschoten en 2 honden gestolen

De zangeres/actrice heeft maar liefst 500.000 dollar over voor informatie.

Lady Gaga, o.a. bekend van A Star is Born, verblijft momenteel in Rome en had hondenuitlater Ryan Fisher gevraagd om voor haar drie Franse bulldogs, Koji, Gustavo en Miss Asia, te zorgen. Dit is echter rampzalig afgelopen.

Tijdens een wandeling in West Hollywood werd de 30-jarige Fisher namelijk overvallen door twee mannen. Hierbij wordt de hondenuitlater vier keer in de borst geschoten. Twee van de drie hondjes, Koji en Gustav, worden gestolen.

Fisher hield het derde hondje, Miss Asia, zo stevig vast dat de overvallers vertrokken zonder haar. De hondenuitlater had haar nog vast in zijn armen toen de hulpdiensten arriveerden. Fisher werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig verkeert hij niet in levensgevaar.

Beloning
Ondanks het feit dat Gaga nog niet op het voorval heeft gereageerd, vertellen ingewijden dat de zangeres gigantisch is aangeslagen en een beloning van maar liefst een half miljoen dollar heeft uitgeloofd voor haar twee ontvoerde honden.

Haar vader, Joe Germanotta, liet wel van zich horen op Fox News, enkele uren nadat bekend werd dat de twee viervoeters waren meegenomen: ''Help ons deze engerds te pakken te krijgen. Onze hele familie is van streek en bidt dat Koji en Gustavo heelhuids terugkeren...''

Gepland?
De politie heeft laten weten dat het mogelijk is dat de daders het specifiek hadden gemunt op de honden van Gaga. Fisher werd namelijk vlak bij zijn huis aangevallen. Franse bulldogs zijn ook erg duur en gewild en worden daarom wel vaker gestolen.

NieuwsFilm

meest populair