'Game of Thrones'-makers onthullen hun eerste Netflix-film: 'Metal Lords'

'Game of Thrones'-makers onthullen hun eerste Netflix-film: 'Metal Lords'

Het project komt dit jaar nog op Netflix.

Achttien maanden nadat ze HBO vertrokken en een deal bij Netflix tekenden, gingen Game of Thrones-makers D.B. Weiss en David Benioff aan de slag met diverse projecten voor de streamingdienst. Vandaag horen we over een apart nieuw project.

Weiss en Benioff gaan aan de slag met Metal Lords, waarvan ze producent zijn. De hoofdrollen in de film zijn er voor Jaeden Martell, Adrian Greensmit en Isis Hainsworth. Bovendien regisseert Peter Sollett de film, die later dit jaar uit moet komen op de streamingdienst.

Heavy metal
In Metal Lords beginnen twee kinderen een heavy metal band op hun middelbare school. En dat is een school waar precies twee kinderen ook maar een snars om heavy metal geven.

Het is niet helemaal duidelijk wie de twee kinderen spelen, maar dat schijnen Martelle en Greensmit te zijn. Verder weten we dat ook Greg Shapiro betrokken is bij de film als producent.

Maar erg tof is ook dat Tom Morello van de vroegere band Rage Against the Machine betrokken is bij het project als uitvoerend muziekproducent.

NieuwsFilm

meest populair