Algemeen

'Game of Thrones'-makers onthullen hun eerste Netflix-film: 'Metal Lords'

Het project komt dit jaar nog op Netflix.

door Jim Pedd om 10:07 in Algemeen
Achttien maanden nadat ze HBO vertrokken en een deal bij Netflix tekenden, gingen Game of Thrones-makers D.B. Weiss en David Benioff aan de slag met diverse projecten voor de streamingdienst. Vandaag horen we over een apart nieuw project.

Weiss en Benioff gaan aan de slag met Metal Lords, waarvan ze producent zijn. De hoofdrollen in de film zijn er voor Jaeden Martell, Adrian Greensmit en Isis Hainsworth. Bovendien regisseert Peter Sollett de film, die later dit jaar uit moet komen op de streamingdienst.

Heavy metal
In Metal Lords beginnen twee kinderen een heavy metal band op hun middelbare school. En dat is een school waar precies twee kinderen ook maar een snars om heavy metal geven.

Het is niet helemaal duidelijk wie de twee kinderen spelen, maar dat schijnen Martelle en Greensmit te zijn. Verder weten we dat ook Greg Shapiro betrokken is bij de film als producent.

Maar erg tof is ook dat Tom Morello van de vroegere band Rage Against the Machine betrokken is bij het project als uitvoerend muziekproducent.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Die naam doet me denken aan

milo007

Avatar

Eig dus een Disney filmpje geschreven door de meesterbreinen achter Gemini Man en Xman: Origins. Nope thanks

PickleRick

Avatar

Ik krijg eigenlijk het gevoel dat die twee een beetje overrated zijn. Er wordt heel veel over hen gepraat en eigenlijk kennen we alleen GOT dat kan leunen op een massaal budget, goed verhaal, goede acteurs en fantastische special effects. Dat gezegd hebbende ligt het misschien wel juist aan alle media aandacht. Hopelijk komen ze tzt met mooi nieuw werk.

centr1no

Avatar

@ PickleRick
david-benioff-and-db-weiss-confirmed-the-worst-suspicions-of-the-fanbase

Ze hebben uiteindelijk zelf bevestigd dat ze niet gekwalificeerd waren.
Desalniettemin hebben ze (met dank aan een heleboel zeer kundige mensen) een aantal prachtige seizoenen geleverd van een zeer lastige boekenreeks waarop de schrijver zelf nog steeds geen einde heeft uitgebracht.
Het ging in de serie ook pas bergafwaarts toen ze zelf dingen gingen verzinnen.
Als ze hetzelfde enthousiasme en productiewaarde van die eerste seizoenen ook in een ander project kunnen leggen kan dat positief uitpakken. Zolang ze zelf maar niet gaan schrijven.

NieuwsFilm

meest populair