Algemeen

'Terminator' krijgt een nieuw avontuur op Netflix

Terminator verkast naar Netflix voor een anime.

door Bram de Groot om 13:56 in Algemeen
Mogelijk doordat de films maar geen nieuw leven lijken te kunnen geven aan een nieuwe filmreeks, gooit Skydance Media het met de Terminator-franchise over een andere boeg, samen met Netflix.

De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat ze een Terminator-animeserie gaan maken, die geschreven gaat worden door Mattson Tomlin. De schrijver is medeverantwoordelijk voor het script van The Batman en schreef het script voor de Netflix-film Project Power. Tomlin wordt ook de showrunner én uitvoerend producent.

Terminator naar Netflix
"Iedereen die mijn schrijfwerk kent, weet dat ik geloof in het nemen van grote veranderingen en kies voor het hart," zei Tomlin. "Ik ben vereerd dat Netflix en Skydance me de kans geven om Terminator te benaderen op een manier die de standaard doorbreekt, verwachtingen ondermijnt en echt lef heeft."

"De nieuwe animatieserie zal dit universum verkennen op een manier die nog niet eerder is gezien. We kunnen niet wachten tot fans dit geweldige nieuwe hoofdstuk in de epische strijd tussen machines en mensen gaan beleven," aldus een Netflix-baas uit Japan.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Tja, zie liever een echte film of vervolg op TSCC maar ik geef het een kans.

Fan1984

Avatar

Reboot the hele filmreeks, en in een goede volgorde, tot aan het einde. Dat zou pas echt gaaf zijn! Pak het aan zoals Marvel gedaan heeft.
Maar geen animatie, gewoon films!

Gigan72

Avatar

Terminator: The Sarah Connor Chronicles was wel een leuke serie.

Artificialis

Avatar

Het is voor een reboot vooral belangrijk dat van het oorspronkelijke verhaal wordt afgestapt. Kyle Reese, Sarah Connor, Jonh Connor, dat verhaal boeit niemand meer. Tenzij er nog een manier is om deze drie acteurs bij elkaar te krijgen.

Stuur meerdere Terminators terug in de tijd, desnoods met tegenstrijdige doelen. De jager en beschermer formule hebben we vaak genoeg gezien.

Goku32

Avatar

Liever een anime dan de poep films waar ze mee door gaan.

Maac

Avatar

Je moet kijken naar de groep die Dark Fate vermakelijk vond en die vervolgens compleet negeren. Dat zijn niet de mensen die de capaciteit hebben om te herkennen waar de kwaliteit van de eerste 2 delen vandaan komt.

Wie weet kan het dan wat worden.

Bigds9fan

Avatar

@Artificialis

En dat is Iin Terminator The Sarah Connor Chronicles al gedaan, meerdere Terminators met tegenstrijdige doelen.

Fluffer

Avatar

Dit is totaal overbodig.

NieuwsFilm

meest populair