'Terminator' krijgt een nieuw avontuur op Netflix

'Terminator' krijgt een nieuw avontuur op Netflix

Terminator verkast naar Netflix voor een anime.

Mogelijk doordat de films maar geen nieuw leven lijken te kunnen geven aan een nieuwe filmreeks, gooit Skydance Media het met de Terminator-franchise over een andere boeg, samen met Netflix.

De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat ze een Terminator-animeserie gaan maken, die geschreven gaat worden door Mattson Tomlin. De schrijver is medeverantwoordelijk voor het script van The Batman en schreef het script voor de Netflix-film Project Power. Tomlin wordt ook de showrunner én uitvoerend producent.

Terminator naar Netflix
"Iedereen die mijn schrijfwerk kent, weet dat ik geloof in het nemen van grote veranderingen en kies voor het hart," zei Tomlin. "Ik ben vereerd dat Netflix en Skydance me de kans geven om Terminator te benaderen op een manier die de standaard doorbreekt, verwachtingen ondermijnt en echt lef heeft."

"De nieuwe animatieserie zal dit universum verkennen op een manier die nog niet eerder is gezien. We kunnen niet wachten tot fans dit geweldige nieuwe hoofdstuk in de epische strijd tussen machines en mensen gaan beleven," aldus een Netflix-baas uit Japan.



NieuwsFilm

meest populair