Lady Gaga heeft haar gewelddadig geroofde hondjes weer terug

Lady Gaga heeft haar gewelddadig geroofde hondjes weer terug

De twee Franse buldogs zijn gelukkig gezond en wel teruggevonden.

Lady Gaga kan opgelucht ademhalen. Haar twee gestolen Franse buldogs Koji en Gustav zijn gezond en wel teruggevonden door een nog onbekende vrouw. Dat meldt de Amerikaanse gossipsite TMZ. De vindster wacht een riante beloning van maar liefst een half miljoen dollar.

Ryan Fischer, de hondenuitlater van Lady Gaga, liep woensdagavond zijn vaste ommetje met haar drie Franse buldogs toen hij op gewelddadige wijze werd overvallen. Twee mannen hielden hem onder schot en wilden de honden van Gaga hebben. Fischer kwam in verzet, waarna hij onder vuur werd genomen. De daders gingen er uiteindelijk met twee van de drie honden vandoor.

De zangeres reageerde logischerwijs flink ontdaan op deze heftige gebeurtenis en loofde een bedrag van 500.000 dollar uit voor de veilige terugkeer van haar honden.

Vrijdagavond werd bekend dat haar trouwe viervoeters terug zijn gevonden. Een nog onbekende vrouw vond de honden in een steeg en leverde ze af bij de politie. Vervolgens zijn de honden daar opgehaald door het team van Gaga, die zelf in Rome is momenteel voor filmopnames.

Het is niet bekend of de vrouw de beloning daadwerkelijk krijgt of accepteert. Gaga's fans hopen in ieder geval dat de autoriteiten eerst onderzoeken of de vrouw niet betrokken is bij de daders.

Met Fischer gaat het gelukkig naar omstandigheden goed. Zijn toestand is inmiddels stabiel en hij ligt niet meer op de intensive care. In een eerder statement omschreef Gaga hem als een 'ware held'. "Je hebt je leven op het spel gezet voor ons gezin. Ik blijf voor altijd van je houden", aldus de beroemdheid.

NieuwsFilm

meest populair