Algemeen

Eddie Murphy als ruimteschip

door FilmTotaal op 17.10.2006 om 14:14 in Algemeen
Regisseur Brian Robbins en acteur Eddie Murphy werkten al samen aan The Shaggy Dog, Hardball en Norbit, en gaan dat opnieuw doen voor de komedie Spaceship Dave, een film over een levend ruimteschip en diens miniatuur-bemanning. Murphy, die in een ver verleden nog terecht grappig genoemd kon worden, speelt zowel de rol van het ruimteschip als de kapitein van het schip.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ageell

Avatar

De laatste jaren heeft ie ook wel aardige films gemaakt, zoals bowfinger en eye spy. maar hij is t leukst als ie niet zo braaf is zoals in die familie comedys.

delerious blijft het beste ooit van hem

Rich Art

Avatar

Met Norbit werkt hij idd samen met Brian Robbins. Maar wat was zijn aandeel dan in The Shaggy Dog & Hardball?

merijnsa

Avatar

Rich Art "Met Norbit werkt hij idd samen met Brian Robbins. Maar wat was zijn aandeel dan in The Shaggy Dog & Hardball?"


Inderdaad, en wie wil er nou aan the Shaggy Dog mee werken:|

Denman

Avatar

Ageell "de laatste jaren heeft ie ook wel aardige films gemaakt, zoals bowfinger en eye spy. maar hij is t leukst als ie niet zo braaf is zoals in die familie comedys.

delerious blijft het beste ooit van hem"


Delirious is inderdaad zijn beste werk :D. (Family Cookout :D)

geertvdheide

Avatar

FilmTotaal "Murphy, die in een ver verleden nog terecht grappig genoemd kon worden..."


Ik denk niet dat Eddie Murphy vroeger grappig was en nu niet meer. Het is geen kwestie van vroeger of nu, maar van een goed script en regisseur. Vergeet niet dat Murphy ook in Shrek 1,2 en 3 speelt, dus hij is nog wel degelijk grappig. Hij heeft gewoon altijd al ups en downs gehad. Misschien kiest hij zijn films slecht uit, of doet hij het soms puur voor het geld.

Ik vind Eddie Murphy nog altijd best goed, ook al heeft ie behoorlijk veel slechte films op zijn naam staan. Daar staan dan weer zijn betere films tegenover, en natuurlijk zijn stand-up komedie werk.

Maar een film waarin hij een ruimtescip speelt? Dit kan niet goed gaan :N

Pres

Avatar

Zijn jullie Youtube.com aan het promoten?

NieuwsFilm

meest populair