'Red Sonja' nu echt onderweg! Wie moet de hoofdrol spelen?

'Red Sonja' nu echt onderweg! Wie moet de hoofdrol spelen?

Al jaren wordt Red Sonja ontwikkeld.

Al jaren wordt er gewerkt aan een nieuwe Red Sonja. Al vele regisseurs werden met de plannen in verband gebracht en actrice Rose McGowan zou de titelrol gaan spelen. Dat laatste nieuws stamt alweer uit 2008.

In dat jaar werd bekend dat Robert Rodriguez (Sin City) de film zou gaan regisseren, maar dat kwam er dus niet van. Later werden ook regisseurs als Simon West en Bryan Singer aan de film gekoppeld en was Amber Heard een kandidaat voor de titelrol.

Red Sonja opnieuw in de maak
Via The Hollywood Reporter wordt nu bekend dat Millennium Media Tasha Huo heeft aangetrokken om het script te schrijven. Huo is bekend van haar werk als showrunner bij de animatieserie Tomb Raider. De regie werd toegedicht aan Joey Soloway.

"Ik heb altijd van Red Sonja gehouden en ik voel me zo vereerd om haar verhaal te helpen herleven en deze filmische reis te beginnen. Er is geen beter moment dan nu om Red Sonja's manier om macht uit te oefenen en haar verbinding met de natuur en onze planeet te vertellen," aldus Soloway.

De zoektocht naar de actrice die Red Sonja moet gaan spelen is al gestart. Wie zou jij in de rol willen zien? In 1985 was Brigitte Nielsen te zien als het personage in de film Red Sonja.

NieuwsFilm

meest populair