'Zack Snyder's Justice League' eindigt met een soort 'Avengers: Infinity War' cliffhanger

'Zack Snyder's Justice League' eindigt met een soort 'Avengers: Infinity War' cliffhanger

Enorme cliffhanger aan het einde van de Snyder Cut.

Ondanks dat Zack Snyder's Justice League zo'n vier uur gaat duren zal de film niet het complete verhaal laten zien dat Zack Snyder had willen laten zien toen in 2014 Justice League - Part One en Justice League - Part Two werden aangekondigd.

De regisseur heeft nu onthuld dat zijn Snyder Cut gaat eindigen met een cliffhanger. "Nou, het was de bedoeling dat er nog twee films zouden komen," zei Snyder tijdens IGN Fan Fest. "Deze verwijst naar een potentiële andere wereld."

"Ik heb de zaadjes gepland zoals ik had gewild voor wat er in de latere films zou gaan gebeuren. Die zitten erin," aldus Snyder die nogmaals aangaf dat een vervolg onwaarschijnlijk is. "Maar ik denk dat we op basis daarvan flink kunnen speculeren. We kunnen er nog een hele tijd over praten."

Enorme cliffhanger
Snyder onthulde daarna dat de film gaat eindigen met een enorme cliffhanger. "Het is een cliffhanger... De film eindigt met een enorme cliffhanger, ja," zei Snyder over het einde van de film.

Of dat einde daadwerkelijk de omvang heeft van de cliffhanger van Avengers: Infinity War valt te betwijfelen, maar wie weet wat Snyder voor ons in petto heeft. Op 18 maart komt zijn director's cut beschikbaar.



NieuwsFilm

meest populair