Weer kritiek van Ray Fisher op onderzoek 'Justice League'; Warner Bros. reageert meteen

Weer kritiek van Ray Fisher op onderzoek 'Justice League'; Warner Bros. reageert meteen

Ray Fisher is er nog niet klaar mee.

WarnerMedia heeft gereageerd op Justice League-acteur Ray Fisher. Hij beschuldigde DC Films-baas Walter Hamada opnieuw van pogingen het onderzoek naar het wangedrag van Joss Whedon op de filmset te frustreren.

Afgelopen zaterdag tweette Fisher het volgende over Hamada:



WarnerMedia reageerde daar vervolgens op met een uitgebreid statement. "Opnieuw worden er valse beschuldigingen geuit richting een van onze leidinggevenden en ons bedrijf rond het recente Justice League-onderzoek."

Uitgebreide reactie
"Zoals we eerder hebben aangegeven, heeft er een uitgebreid en grondig onderzoek plaatsgevonden, dat geleid is door een derde partij. Onze leidinggevenden, waaronder ook Walter Hamada, hebben daar volledig aan meegewerkt. Er werd geen bemoeienis gemerkt, en Warner Bros. heeft niet zitten liegen in de pers. Het is tijd om te stoppen met het tegendeel beweren en productief verder te gaan."

Ook onderzoeker en voormalig rechter Katherine B. Forrest reageerde: "Ik ben teleurgesteld door de voortdurende publieke statements die suggereren dat Walter Hamada zich op welke manier dan ook met het onderzoek bemoeid heeft. Dat heeft hij niet gedaan. Ik heb hem meermaals gesproken en specifiek over zijn zeer gelimiteerde interactie met Mr. Fisher. Ik vond Mr. Hamada zeer tegemoetkomend. Ik concludeerde dat hij niets gedaan heeft om het onderzoek te frustreren. Integendeel: de informatie die hij gaf, hielp het onderzoek juist vooruit."

Daar heeft Fisher uiteraard ook weer op gereageerd:



NieuwsFilm

meest populair