Netflix

3 ijzersterke films die nu gewoon op Netflix staan

Als je dat al niet hebt gedaan.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige toppers op Netflix. Hieronder drie niet te missen topfilms die je gewoon gezien moet hebben. Of denk jij daar anders over?

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Regie: Guy Ritchie | Hoofdrollen: Jason Statham, Vinnie Jones, Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Steven Mackintosh, Frank Harper | Kijk nuHopend op een grote geldprijs in een belangrijk pokerspel, belanden vier luie jongens uit het Londense East End tot over hun oren in de schulden. Deze film betekende de start van de carrieres van nu grote namen als acteur Jason Statham en regisseur Guy Ritchie.

No Country for Old Men

Regie: Ethan Coen en Joel Coen | Hoofdrollen: Josh Brolin, Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Woody Harrelson, Kelly Macdonald, Stephen Root, Garret Dillahunt | Kijk nuHet verhaal begint wanneer Llewelyn Moss op een pick-up truck stuit die omringd is door een lijfwacht van dode mannen. Achterin de wagen treft hij een partij heroïne en twee miljoen dollar aan. Moss neemt het geld mee en dat leidt tot een catastrofale kettingreactie van zoveel geweld dat zelfs de politie in de persoon van de al wat oudere, van al z'n illusies beroofde sheriff Bell niet aankan. Moss probeert te ontkomen aan zijn achtervolgers, met name aan een mysterieus genie die met kop of munt over mensenlevens beschikt.

Don't Breathe

Regie: Fede Alvarez | Hoofdrollen: Stephen Lang, Dylan Minnette, Jane Levy, Daniel Zovatto, Jon Donahue, Franciska Töröcsik | Kijk nuDeze horrorthriller van Fede Alvarez (Evil Dead) is er eentje voor op het puntje van je stoel. Hij is blind en rijk, het perfecte doelwit voor een beroving. Maar dan worden de rollen omgedraaid en raken drie jonge dieven verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspel. Een tweede deel is al opgenomen en moet in augustus verschijnen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

2e in het rijtje is the best, 1 van mijn favo's, recent nog met mensen gezien en je merkt gewoon bij topfilms, dat mensen nauwelijks praten, of geen onzin wat niet met de film te maken heeft Smiley face.

1e is ook leuk, van Guy Ritchie.

3e vond ik maar saai

Coola

Avatar

Don't breathe is geweldig

Monojaxx

Avatar

Don't Breathe was echt super!

NieuwsFilm

meest populair