Ook 'Star Wars'-acteur John Boyega in de race om Superman te worden

Ook 'Star Wars'-acteur John Boyega in de race om Superman te worden

De zwarte Man van Staal komt steeds dichterbij...

DC gaat een enorme ommezwaai maken betreffende de rol van 's werelds geliefde held Superman. De laatste berichten zijn dat vertolker Henry Cavill aan de kant is geschoven en Michael B. Jordan klaar staat om de eerste zwarte versie van 'the last son of Krypton' te gaan spelen.

Maar mocht Jordan het rood-blauwe pak niet aan willen trekken, is er wel iemand anders die er oren naar heeft en dit is John Boyega (beter bekend als stormtrooper Finn uit de laatste Star Wars-trilogie).

We weten dat de nieuwste verfilming een compleet andere benadering van het personage wordt dan wat we tot nu toe hebben gezien en een verandering van huidskleur zou daar wel bij passen.

Clark Kent of iemand anders
Het is nog niet bekend of dit dan ook het alter-ego van Calvin Ellis wordt zoals in de comics, dat we een zwarte Clark Kent te zien krijgen of dat men gewoon een compleet nieuw karakter introduceert.

De veelgeprezen auteur Ta-Nehisi Coates (Black Panther) is in ieder geval aangesteld om het script te schrijven met Star Wars en Star Trek regisseur en J.J. Abrams aan het roer om te produceren.

NieuwsFilm

meest populair