Algemeen

Op deze sequel met Dwayne Johnson kunnen we nog lang wachten

De spierbundel heeft het gewoonweg te druk...

door Arjen Rooseboom om 15:21 in Algemeen
Dwayne Johnson mag je toch wel één van DE grootste actiesterren van deze eeuw noemen. De voormalig WWE-worstelaar maakt inhoudelijk lege, maar vermakelijke popcorn tussendoortjes en die zijn op hun tijd best lekker.

Niet zo gek dus dat de acteur veelgevraagd is in Hollywood, maar dat kan tot gevolg hebben dat sommige projecten op de lange baan worden geschoven. En dat lijkt nu precies te gaan gebeuren met de sequel Hobbs & Shaw 2.

Toen het eerste deel, een spin-off van de Fast & Furious reeks, in 2019 verscheen, werd deze na een stroef begin alsnog een succes aan de box-office. Uiteraard werd er vrij snel een tweede deel aangekondigd waarin Johnson samen met frenemy Jason Statham opnieuw de nodige botten ging breken.

In de koelkast
Maar producer Kelly McCormick had onlangs niet zo goed nieuws over de status van de film: "Iedereen heeft het erg druk. Ik bedoel, wie is er momenteel drukker dan Dwayne Johnson? Black Adam, Jungle Cruise, Jumanji 3... En hij is gewoon cruciaal voor het project. We wachten om eerlijk te zijn. Alles rondom Covid-19 helpt ook niet mee. Maar er is onderling veel enthousiasme om er weer iets krankzinnigs van te maken".

Overigens hoeven liefhebbers van de knotsgekke actiefranchise niet te treuren, want in de officiële saga is het nog steeds wachten op Fast & Furious 9 die klaarstaat om ofwel de bioscopen ofwel streamingsites binnen te racen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

En terecht zou ik haast zeggen, wat een onzin film die Hobbs & Shaw.

Sunspot

Avatar

Was niks aan die film, zware onzin, niet eens heel grappig, wat ik wel had vervwacht na zien van trailer.

NieuwsFilm

meest populair