Video

'Godzilla vs. Kong' TV-trailer laat zien hoe Kong gevangen wordt

Dat is toch wel speciaal om te zien.

door Jim Pedd om 06:34 in Video
Er is een gloednieuwe TV-spot vrijgegeven voor Godzilla vs. Kong. Die spot laat iets zien van hoe de grote aap gevangen wordt door de mensen, om het daarna op te nemen tegen Godzilla.

Het project wordt behoorlijk gehypet de laatste tijd. De eerste trailer trok bijvoorbeeld bijna 66 miljoen views in de eerste dagen daarna. En er zijn heel wat gave posters en trailers vrijgegeven. Een nieuwe spot laat zien hoe Kong gevangen wordt.

Kong vangen
Het is natuurlijk niet niks om de gigantische Kong te vangen. Hij leeft op Skull island, waar hij tientallen meters lang is geworden. Maar met een gigantisch net lukt het blijkbaar om hem mee te nemen.In Godzilla vs. Kong lijkt Godzilla het gehad te hebben met de mensheid. Hij vernietigt meerdere steden en voor mensen is er daardoor bijna geen andere kans meer dan in te zetten op de vernietiging van de gigantische hagedisachtige.

Daarom roept men de hulp in van Kong, die het tegen hem op zal gaan nemen. Maar er speelt natuurlijk veel meer op de achtergrond. De film is in de VS vanaf 31 maart te zien in de bioscoop en op HBO Max. Hoe dat in Nederland zit is nog niet zeker.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair