Brad Pitt zorgde voor het bizarre haar van Jared Leto in 'Fight Club'

Brad Pitt zorgde voor het bizarre haar van Jared Leto in 'Fight Club'

De acteur vertelt over zijn ervaring met de film.

Een van de eerste grote filmrollen van Jared Leto was in Fight Club. Maar hij ziet er in die film heel wat anders uit dan we hem tot dan toe gezien hebben.

Leto speelde in de film de rol van Angel Face, een personage met volledig wit gebleekte haren en wenkbrauwen. Hij was een van de weinige personages die echt een rol had in de film, en zette zich actief in voor Project Mayhem van Tyler Durden.

Witte haren
In de film heeft Jared Leto dus een peroxide-achtig kleurtje voor zijn haar gekozen. Dat blijkt een idee van Brad Pitt te zijn geweest.

"Ik weet nog dat ik mijn haren en wenkbrauwen wit gebleekt had. We deden een shot en toen zei Brad Pitt iets over Billy Idol. Hij zei: 'Het moet blonder!' En dus maakten we het nog witter."

"Ik vond het geweldig om op die set te zijn met Brad. Hij is zo losjes, zo natuurlijk en doet elke keer met een take weer iets heel anders. Dat was echt heel gaaf om te zien. Iedereen had het gevoel dat we iets aan het maken waren dat potentieel heel speciaal kon zijn, maar wel behoorlijk duister was."

Gelijk hadden ze, want Fight Club is een echte cultklassieker geworden.

NieuwsFilm

meest populair