Algemeen

'Face/Off 2' script bijna klaar; wordt écht een sequel

Regisseur Adam Wingard benadrukt dat de film geen reboot zal worden.

door Zilko Tarici om 09:35 in Algemeen
Filmfans waren behoorlijk verbaasd toen een paar weken geleden werd aangekondigd dat Adam Wingard een reboot van actiefilm Face/Off zal regisseren. Wingard liet op dat nieuws echter al snel weten dat het helemaal geen reboot betreft, maar een regelrechte sequel.

Wingard deed hier tijdens een interview met IGN een schepje bovenop. Niet alleen gaf hij aan dat het script dat hij samen met Simon Barrett schrijft bijna af is, maar benadrukt hij nogmaals dat het écht een vervolg wordt:

"Ik zou nooit een remake of reboot van Face/Off maken. Veel mensen en media blijven het een reboot noemen, maar ik wil benadrukken dat het echt Face/Off 2 wordt. Ik kan niet zeggen wat dat precies betekent, maar dit wordt óf het definitieve vervolg op die film en alles wat dat met zich meebreng, óf ik maak de film niet op. Het script is in zeer goede vorm; Simon en ik zijn er bijna klaar mee. Simon en ik hebben eerder ook samengewerkt aan You're Next en The Guest en Face/Off 2 is tijdens de hele lockdown ons hoofdzakelijke project geweest."

Travolta en Cage terug?
Alles lijkt erop te wijzen dat Wingard John Travolta en Nicolas Cage in het vervolg wil zien. In de eerste film van John Woo speelde Travolta een FBI-agent en Cage een terrorist die letterlijk van gezicht wisselen. De film was in 1997 een grote hit met een wereldwijde opbrengst van 245 miljoen dollar.

Het is nog onduidelijk wanneer we Face/Off 2 kunnen verwachten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GizMogwai

Avatar

Twee aan lager wal geraakte acteurs die een kleine opleving van hun carrière verdienen. Het is ze van harte gegund.

Robbepost

Avatar

Ik gok toch op de stiekem nog levende echte zoon van Archer die wraak neemt op de zoon van Troy omdat die dan dus door zijn vader is opgevoed.
Hij ontvoerd hem en ze wisselen van gezicht.

NieuwsFilm

meest populair