Featured

3 indrukwekkende oorlogsfilms die je nu op Disney+ kunt kijken

Goede oorlogsfilms op Disney+.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Met de komst van Star staan er op Disney+ opeens een hele reeks nieuwe films, ook voor een compleet andere doelgroep. En zo staat er op de streamingdienst ook een aantal oorlogsfilms.

The Thin Red Line

Regie: Terrence Malick | Hoofdrollen: George Clooney, John Cusack, Adrien Brody, James Caviezel, Mark Boone Junior, Ben Chaplin, Kirk Acevedo | Bekijk hierEen portret van bloedbroeders die niet meer vechten voor hun land, maar om te overleven. Sean Penn, Nick Nolte, Woody Harrelson en George Clooney zetten een krachtige prestatie neer in deze explosieve actiefilm die een angstwekkend realistisch beeld schetst van de militaire en morele chaos in de Stille Oceaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

The Book Thief

Regie: Brian Percival | Hoofdrollen: Geoffrey Rush, Emily Watson, Heike Makatsch, Roger Allam, Sophie Nélisse, Oliver Stokowski, Kirsten Block | Bekijk hierGebaseerd is op de bestseller zien we het meisje over Liesel dat is geadopteerd door een Duits stel dat een Jood verbergt voor Hitlers leger. Al snel ontdekt Liesel dat woorden en verbeelding een ontsnapping bieden aan de gebeurtenissen die zich rond haar familie voltrekken in deze buitengewone film.

Good Morning Vietnam

Regie: Barry Levinson | Hoofdrollen: Robin Williams, Forest Whitaker, Bruno Kirby, J.T. Walsh, Richard Portnow, Richard Edson | Bekijk hierEen nieuwe DJ wordt naar Vietnam overgeplaatst om wat humor toe te voegen aan de militaire radio aldaar. Hij wordt razend populair onder de soldaten, maar wordt toch uit de lucht gehaald. Terwijl hij uit de lucht is probeert hij Vietnamezen te ontmoeten, en dan vooral meisjes.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PSV123

Avatar

The tin red line is echt een hele goede film

NieuwsFilm

meest populair