Computergeanimeerde aap speelt zanger Robbie Williams in fantasierijke biopic 'Better Man'

Prijzige én fantasierijke biopic over Robbie Williams in de maak.

Een paar dagen geleden was er het bericht dat Michael Gracey, bekend van de The Greatest Showman, een film gaat maken over de zanger Robbie Williams. Toen werd al duidelijk dat de film "een fantasierijk coming-of-age-verhaal" gaat laten zien.

Maar hoe fantasierijk de film met de titel Better Man zou gaan worden werd niet onthuld. Nu wel. Via Deadline wordt bekend dat Williams gespeeld gaat worden door een CGI-aap.

Computergeanimeerde aap als Robbie Williams
De opmerkelijke film over de singer/songwriter krijgt een script van Gracey, Oliver Cole en Simon Gleeson en zou een budget van maar liefst 100 miljoen dollar nodig hebben. Deadline kreeg de informatie los tijdens de virtuele European Film Market waar distributeurs op zoek zijn naar nieuwe projecten.

Eén van de contacten van Deadline zei dat de film volkomen idioot wordt. "It's bananas," zou de distributeur hebben gezegd na het horen van de pitch voor Better Man.

De film zou overigens wel het leven van Williams volgen, van tiener tot lid van de boyband Take That en van zijn solocarrière tot zijn persoonlijke problemen.



NieuwsFilm

meest populair