Algemeen

Catwoman van Zoë Kravitz krijgt als eerst een eigen film bij succes 'The Batman'

Maar het is natuurlijk eerst afwachten hoe het publiek op haar gaat reageren...

door Arjen Rooseboom om 11:30 in Algemeen
Volgend jaar zal actrice Zoë Kravitz haar talenten inzetten om ons de nieuwste versie van het DC karakter en Batmans eeuwige frenemy Selena Kyle a.k.a. Catwoman te presenteren in The Batman van Matt Reeves.

Fans zijn uiteraard benieuwd wat Kravitz voor verse facetten aan de rol kan toevoegen en hoe haar relatie met The Dark Knight (Robert Pattinson) zich gedurende het verhaal zal ontwikkelen.

Via exclusieve informatie van GIANT FREAKING ROBOT komt het bericht dat Warner Bros. nu zelfs zover durft te denken dat, mocht The Batman een succes worden (maar weinig die daar nog aan twijfelen), de eerste spin-off al klaarstaat en deze zou moeten draaien rondom Catwoman.

Halle Berry
De laatste poging werd gedaan in 2004 en dat is toch een versie die de meesten van ons gauw willen vergeten. Kravitz zal haar dan ook meer als een antiheld spelen in plaats van een traditionele slechterik, zodat ze in haar eventuele solo-avontuur meer als heldin kan optreden.

Na het succes van Joker, voelt DC Studio's zich weer iets zekerder bij het uitbouwen van hun galerij aan schurken. Zo is er tevens een R-rated film over Scarecrow in de maak.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Bij haar heb ik niet echt het Catwoman gevoel.

Maar slechter als Halle Berry kan bijna niet.

NieuwsFilm

meest populair