Video

Trailer voor bizarre actiefilm 'The Rookies' met Milla Jovovich

Flink wat bizarre actie in deze nieuwe Chinese blockbuster.

door Bram de Groot om 13:21 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de film The Rookies, een Chinese actiefilm waarin Hollywood-actrice Milla Jovovich een belangrijke rol speelt. De film verscheen al in 2019 in China en komt binnenkort in de States uit op schijf.

De actiefilm komt van regisseur Alan Yuen en in The Rookies raakt Zhou Feng, fan van extreme sports, per ongeluk betrokken bij illegale praktijken. Hij moest daardoor de internationale speciaal agent Bruce naar Boedapest volgen.

Samen met een waardeloze politieagent Miao Yan, een niet-professionele wetenschapper Ding Shan en een werkloze dokter LV, vormt hij een team. In gezelschap van senior agent Bruce beginnen de vier rookies een gevecht met de terroristen.

Trailer The Rookies met Milla Jovovich
De opnames voor de film werden al in januari 2018 afgerond en in de zomer van 2019 was de actieprent al te zien in China. De rest van de cast bestaat uit voornamelijk Aziatische acteurs als Wang Talu, Sandrine Pinna, Xu Weizhou en Liu Meitong. Na de trailer ook de poster.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Een typische film voor de Aziatische markt met een Amerikaans acteur , actrice in dit geval , om ook de Amerikaanse en Europese markt te bereiken .
Veel stijl ,weinig inhoud.

Sunspot

Avatar

Typisch inderdaad.

En lijkt me ook gelijk niks

Decepticon

Avatar

Lijkt me echt helemaal niks.

NieuwsFilm

meest populair