Gerucht: 'Blade' krijgt hulp van zijn dochter in MCU-film

Gerucht: 'Blade' krijgt hulp van zijn dochter in MCU-film

Marvel Studios zou momenteel actief zoeken naar een tiener die de rol kan spelen.

Lange tijd was er weinig nieuws over de nieuwe Blade-film van Marvel Studios, maar de laatste paar weken lijkt daar verandering in te komen. Volgens een verslag van The DisInsider zou er nu gezocht worden naar een actrice voor het tienerpersonage Ruby.

Ruby is naar verluidt een "bedachtzaam, serieus personage dat moet opgroeien in een complexe wereld". Het personage zou een belangrijke bijrol spelen in de film. De namen die gebruikt worden voor personages bij audities zijn echter vaak nep, waardoor er nu wordt gespeculeerd dat Ruby eigenlijk Fallon Grey is.

Grey is in de nooit gepubliceerde stripreeks Blade the Hunter de dochter van Blade/Eric Brooks. Marvel zou het personage al jaren in een van hun films willen gebruiken.

Marvel doet mysterieus
Afgezien van de casting van Mahershala Ali als Blade en dit mogelijke personage, is er helaas nog maar weinig bekend over de daadwerkelijke plot van de film. Grootste hamvraag onder fans is of de film net zo gewelddadig en bloederig wordt als de films met Wesley Snipes.

Het script van Blade wordt momenteel geschreven door Stacy Osei-Kuffour, die vorig jaar verantwoordelijk was voor het script van de briljante miniserie Watchmen.

NieuwsFilm

meest populair