Algemeen

'Justice League' moest een soort 'The Lord of the Rings'-achtige DCEU-trilogie worden

Plannen Zack Snyder komen waarschijnlijk nooit uit.

door Bram de Groot om 12:01 in Algemeen
Het langverwachte Zack Snyder's Justice League kun je vanaf 18 maart digitaal aankopen en dan kun je vier uur lang op de bank neerploffen om te zien of deze beter is dan de bioscoopversie uit 2017.

Toch krijg je niet te zien wat Zack Snyder oorspronkelijk wilde doen met de Justice League-helden. Snyder wilde namelijk een trilogie maken rond deze DC-personages.

"Voor mij is er nu een trilogie van films. Man of Steel, Batman v Superman en Justice League zijn een continuïteit, en binnen het verhaal van die drie films is er een consistente toon. Eerlijk gezegd was Justice League bedoeld als de inleiding voor nog twee Justice League-films," zei Snyder tegen Total Film.

"Niet dat die films ooit zullen worden opgenomen, dat zie ik niet gebeuren, maar deze film blijft trouw aan dat concept," aldus Snyder. "Oorspronkelijk was deze bedoeld als Lord of the Rings en niet als één film. Dat is hoe ik erover nadenk."

Onderdeel van het DCEU?
De regisseur vindt de Snyder Cut nu niet meer onderdeel van het DCEU. "...Ik beschouw Justice League op dit moment gewoon als een eigen iets. De film staat min of meer op zichzelf," aldus Snyder.

En met een lach: "Ik denk dat de fans zouden zeggen dat mijn film canon is en de rest niet-canon!". Hieronder ook nog een nieuwe foto van de schurk Steppenwolf, opvallend genoeg met twee duimen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik heb nog een leuk weetje. Smiley face
Zack Snyder's Justice League zou eigenlijk op Ziggo Movies & Series XL moeten uit komen, aldus mijn bron Filmtotaal Smiley face

Robbepost

Avatar

Haha!
Ja dat is HET HBO kanaal van Nederland.

baron nostalgia

Avatar

Jammer zou wel leuk geweest zijn maar misschien is er nog hoop het hangt af van het succes

NieuwsFilm

meest populair