'Mortal Kombat' nieuws: Goro wordt volledig CGI en nieuwe blik op Shang Tsung

Het vierarmige monster was in de film uit 1995 nog een life-size pop.

De makers van de nieuwe Mortal Kombat-film hebben naar buiten gebracht dat het vierarmige monster Goro ditmaal volledig met CGI wordt gemaakt, in tegenstelling tot de pop die werd gebruikt in de film uit 1995.

In de trailer zagen we het personage al snel voorbijkomen, maar het was nog onduidelijk of er deels met praktische effecten gewerkt zou worden. Goro gold als een van de eindbazen in het oorspronkelijke spel en maakte ook zijn opwachting in meerdere vervolgen.

Sinds de jaren '90 films van Mortal Kombat zijn computereffecten een heel eind gekomen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat een figuur als Goro in 2021 helemaal uit de computer komt. Of Goro met motion-capture is gemaakt is echter onduidelijk, en ook weten we niet of hij zal praten in de film (en zo ja, wie de stem dan inspreekt).

It has begun!
Naast dit nieuws over Goro hebben we ook een nieuwe foto voor jullie van Shang Tsung (Chin Han). Op de foto lijkt hij de confrontatie aan te gaan met Raiden (Tadanobu Asano), maar of dat op een gevecht zal uitlopen zien we volgende maand. Shang Tsung is overigens niet de hoofdschurk in de film; Sub-Zero neemt die eer voor zijn rekening.

Mortal Kombat zou vanaf 15 april in de Nederlandse bioscopen moeten draaien (als die natuurlijk weer open zijn...).


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair