Compleet nieuwe 'Star Trek'-film aangekondigd!

Compleet nieuwe 'Star Trek'-film aangekondigd!

Star Trek: Discovery-schrijver voor nieuwe film.

In 2016 verscheen met Star Trek Beyond de derde en vermoedelijk laatste film in de rebootreeks / The Kelvin Timeline. Nu wordt duidelijk dat er werk wordt gemaakt van een compleet nieuwe Star Trek-film.

Deadline meldt dat Paramount Pictures schrijver Kalinda Vazquez heeft aangetrokken om de een script te gaan schrijven voor een orginele Star Trek-film. De film wordt geproduceerd door J.J. Abrams' productiemaatschappij Bad Robot.

Kalinda Vazquez schreef al mee aan de serie Star Trek: Discovery en is een groot fan van de franchise. Haar naam heeft ze te danken aan de orginele serie. Ze is namelijk vernoemd naar het personage Kelinda uit de aflevering "By Any Other Name" uit het tweede seizoen uit 1968.

Kelinda is ook bekend van haar werk aan onder meer Roadmarks, Runaways, Once Upon a Time, Nikita, Human Target, Prison Break en [i]Fear the Walking Dead.

Originele Star Trek-film
De keuze om door te gaan met een originele Star Trek-film komt na een periode waarin werd getracht om een vervolg te maken op Star Trek Beyond. Een R-rated film van Quentin Tarantino ging niet door en ook Fargo's Noah Hawley stopte verleden jaar met zijn werk aan een vervolgfilm.

NieuwsFilm

meest populair