Algemeen

Badass nieuwe foto 'Army of the Dead' van Zack Snyder

In mei krijgen we de eerste Netflix-film van regisseur Zack Snyder te zien.

door Zilko Tarici om 15:44 in Algemeen
De marketingmachine van Zack Snyders Army of the Dead wordt langzaam maar zeker verder opgevoerd, maar zal waarschijnlijk pas na de release van Snyders nieuwe versie van Justice League echt exploderen. Vandaag hebben we een nieuwe foto voor jullie, die via Total Film online is verschenen.

Op de foto zien we hoofdrolspeler Dave Bautista en een deel van zijn team, die klaar zijn om op zombies te jagen. Snyder noemde het maken van Army of the Dead onlangs een van zijn favoriete ervaringen als regisseur.

De eerste trailer van Army of the Dead werd vorige week nog uitgebracht. Hierin werd onthuld dat de film vanaf 21 mei a.s. wereldwijd is te streamen via Netflix.

Van DC naar zombies
De film betreft het eerste non-DC project van Snyder in jaren, dus fans kijken er met spanning naar uit. In de film zien we hoe een groep huurlingen onder aanvoering van Bautista een casino willen overvallen dat volledig is overgenomen door zombies.

Naast Bautista zien we in de film ook acteurs als Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro en Matthias Schweighöfer.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair