Celebrity

Actrice Kristen Bell vindt een skelet in haar badkamer met dank aan de kinderen

Iedereen houdt zich anders bezig in de lockdown...

door FilmTotaal om 16:45 in Celebrity
Halloween is inmiddels alweer meer dan vier maanden geleden, maar in het huis van Kristen Bell is het altijd Halloween. De kinderen van de Amerikaanse actrice hebben er de grootste lol in om van een Halloween-versiering een vaste huisgast te maken.

Let op de details!
Het is voor kinderen niet altijd makkelijk om in deze pandemie zichzelf bezig te houden, maar de kinderen van Bell hebben er helemaal geen moeite mee. Ze hebben een skelet, toepasselijk genaamd "Mr. Bones", gevonden en positioneren hem in de badkamer om hun ouders te laten schrikken.Hij wordt op het toilet gezet en in een badkuip. Let overigens vooral op details (dat benadrukt de trotse Bell trouwens ook): een papiertje in de handen van Mr. Bones terwijl hij op het toilet zit en een lekkere snack (in de vorm van een appel) terwijl hij aan het badderen is. Er zit zelfs nog een spin op de rand van het bad toe te kijken.

XOXO, Gossip Girl
Misschien is dit wel een manier voor Bell om aan te geven dat ze in een nieuw horrorproject te zien zal zijn, en als je naar haar film- en serieplannen kijkt, zou dat misschien nog wel kunnen. Ze speelt namelijk in de mini-serie The Woman in the House die wordt omschreven als thriller/komedie. Wanneer deze serie uit gaat komen, is nog niet bekend.

Wat wél bekend is, is dat Bell na tussen 2007 en 2012 de stem van Gossip Girl geweest te zijn, het stokje weer oppakt voor de reboot die in 2021 zal verschijnen! Het zal niet lang meer duren voordat we haar iconische woorden weer zullen horen op tv: XOXO, Gossip Girl!

NieuwsFilm

meest populair