Gaat deze acteur voortaan alle Stan Lee cameo's in Marvel-films opvullen?

Gaat deze acteur voortaan alle Stan Lee cameo's in Marvel-films opvullen?

Ryan Reynolds zou er wel oren naar hebben...

In november 2018 overleed Stan Lee, de geestelijk vader van zo'n beetje het hele Marvel Cinematic Universe. Misschien wel net zo memorabel als de helden en schurken die hij bedacht, waren zijn cameo's in elke film uit Phase I t/m III.

Het wordt best raar om straks de blockbusters te gaan bekijken zonder dat Lee even zijn gezicht laat zien, maar een rapport van GEEKTYRANT beweert nu dat Ryan Reynolds' Deadpool die leegtes gaat opvullen.

Deadpool lijkt het perfecte personage om in een after-credit-scène te verschijnen om de film te beoordelen die het publiek zojuist gezien heeft. Het wordt echter ingewikkelder wanneer hij moet opduiken terwijl het verhaal aan de gang is en je als kijker meegenomen wordt.

De vierde wand
Reynolds zijn grofgebekte personage kiest er namelijk altijd bewust voor om de zogeheten 'vierde wand' te doorbreken en direct contact met de kijker te zoeken wat zo de beleving enigszins kan verpesten.

Maar het is fijn om te lezen dat men in ieder geval niet overweegt om Lee via lugubere CGI te laten herrijzen zodat hij nog jaren voort kan "leven".

NieuwsFilm

meest populair