Algemeen

Gaat deze acteur voortaan alle Stan Lee cameo's in Marvel-films opvullen?

Ryan Reynolds zou er wel oren naar hebben...

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
In november 2018 overleed Stan Lee, de geestelijk vader van zo'n beetje het hele Marvel Cinematic Universe. Misschien wel net zo memorabel als de helden en schurken die hij bedacht, waren zijn cameo's in elke film uit Phase I t/m III.

Het wordt best raar om straks de blockbusters te gaan bekijken zonder dat Lee even zijn gezicht laat zien, maar een rapport van GEEKTYRANT beweert nu dat Ryan Reynolds' Deadpool die leegtes gaat opvullen.

Deadpool lijkt het perfecte personage om in een after-credit-scène te verschijnen om de film te beoordelen die het publiek zojuist gezien heeft. Het wordt echter ingewikkelder wanneer hij moet opduiken terwijl het verhaal aan de gang is en je als kijker meegenomen wordt.

De vierde wand
Reynolds zijn grofgebekte personage kiest er namelijk altijd bewust voor om de zogeheten 'vierde wand' te doorbreken en direct contact met de kijker te zoeken wat zo de beleving enigszins kan verpesten.

Maar het is fijn om te lezen dat men in ieder geval niet overweegt om Lee via lugubere CGI te laten herrijzen zodat hij nog jaren voort kan "leven".

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rick_ao

Avatar

Don't make me come down there you punk

Eriky

Avatar

Dat lijkt me echt geweldig als deadpool in elke film een sarcastische opmerking maakt

Artificialis

Avatar

Alsjeblieft niet zeg, ik hoef niet in elke MCU film met Deadpool en/of Ryan Reynolds geconfronteerd te worden. Stan Lee is de bedenker van dit fictieve universum, dat is toch even wat anders dan een acteur die vooral zelf denkt dat hij de grappigste vent op aarde is.

Coola

Avatar

Yes please. Dit zou de perfecte vervanging kunnen zijn.

Janoniempje

Avatar

Nee! Alsjeblieft niet! Ik vind Deadpool verschrikkelijk, veruit de slechste marvel superheld. Veel te veel onnodig geweldadige of seksueel getinte grappen, ik hield deel 1 niet eens vol.

Hoverlicious

Avatar

Je moet deadpool niet zien als vervanger van Stan Lee... maar als iets nieuws. Het is overigens de enige manier om Deadpool te integreren in de MCU zonder dat dit te kosten gaat van de R rating van Deadpool en de PG rating van derest van de MCU.

Daarnaast geeft het de mogelijkheid om zo nu en dan een andere MCU held in een R rated film uit te laten komen. Denk aan de mogelijkheden....

NieuwsFilm

meest populair