Algemeen

Johnny Cage toch (een beetje) in 'Mortal Kombat'?

Maar waarom zien we hem dan niet in de trailer?

door Zilko Tarici om 10:22 in Algemeen
Todd Garner, producent van de nieuwe Mortal Kombat-film heeft bevestigd dat Johnny Cage wel degelijk bestaat in het universum van de film. Cage's afwezigheid in de film is erg teleurstellend voor veel fans van de games, zeker gezien het feit dat elk ander personage uit het eerste spel zijn opwachting maakt in de film.

Net als de spellen, zien we in de nieuwe MK-film hoe strijders met mythische martial arts-krachten deelnemen aan een toernooi, waar vertegenwoordigers van de aarde en het kwaadaardige Outworld vechten om de toekomst van onze wereld.

Johnny Cage speelt normaliter een centrale rol in dat gevecht, wat dan ook leidde tot veel verbazing onder fans over zijn ogenschijnlijke afwezigheid in de film. Een theorie is dat het nieuwe personage Cole Young eigenlijk Johnny Cage met een andere naam is, maar daar is tot dusver geen enkel bewijs voor.

Cage rage
Tijdens een gesprek met Collider, liet Garner weten dat ze de opmerkingen van de fans over Johnny Cage hebben gehoord. Hij zei daarop luid en duidelijk dat "Johnny Cage leeft in ons Mortal Kombat-universum". Garner hint er zelfs naar de Cage wel eens zijn eigen spinoff-film zou kunnen krijgen.

En hoewel Cage dus klaarblijkelijk geen grote rol speelt in de film die volgende maand uitkomt, zou hij best wel eens een cameo kunnen hebben óf in elk geval in sequels zijn opwachting kunnen maken.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik had lieverd reptile gezien Eingelijk in de film

Ereptile

Avatar

@Goku32 Reptile zit in de film. Hij is zelfs in de trailer te zien, maar het is meteen een spoiler.

Draven

Avatar

Klopt dat Reptile is te zien maar echt heel snel:
afbeelding

scifi maniac

Avatar

Zou wel lachen zijn als ze Jan Kloot een cameo geven aangezien dat personage op hem is gebaseerd.

NieuwsFilm

meest populair