Algemeen

Toegetakelde Chris Rock op nieuwe foto negende 'Saw'-film 'Spiral'

Bloederige bedoening op foto nieuwe Saw-film.

door Bram de Groot om 17:37 in Algemeen
In 2017 verscheen de achtste film in de succesvolle horrorreeks Saw, in 2003 gelanceerd door James Wan. Dit jaar moet de negende film verschijnen en die lijkt de franchise een nieuwe richting te gaan geven.

Na Jigsaw uit 2017 leek de franchise opnieuw tot stilstand te komen. Het was acteur / komiek Chris Rock (Grown Ups, The Week Of) die met een eigen verhaal kwam en dat werd omarmd door Lionsgate en productiemaatschappij Twisted Pictures.

Spiral: From the Book of Saw
In Spiral: From the Book of Saw nemen de onbezonnen detective Ezekiel "Zeke" Banks (Rock) en zijn nieuwe partner William Schenk (Max Minghella) de leiding over een onderzoek naar moorden die griezelig doen denken aan het gruwelijke verleden van de stad.

Onbewust gevangen in een dieper mysterie, is Zeke het middelpunt van het ziekelijke spel van een onbekende moordenaar.


In de negende film is er ook een rol weggelegd voor Samuel L. Jackson als een gewaardeerde politieveteraan. Hierboven een nieuwe foto van Rock, en hij ziet er toch behoorlijk toegetakeld uit. Spiral staat gepland voor midden mei dit jaar.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik weet niet wat ik hier van moet vinden. Het is een comedy dude Chris rock. Dan kan ik deze film niet meer zien als een horror film

MisterPink

Avatar

In Fargo, de serie, is hij als serieus acteur best goed te pruimen. Had ik ook niet verwacht.

donniebrasco

Avatar

Sam Jackson maakt 'n hoop goed!

NieuwsFilm

meest populair