Algemeen

Frank Grillo was klaar met Marvel Studios en weigerde in 'Avengers: Endgame' te spelen

Maar waarom deed hij dat toch?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Acteur Frank Grillo speelde een opvallende bijrol in het Marvel Cinematic Universe, maar echt blij is de acteur niet met Marvel Studios. Hij wilde eigenlijk niet eens terugkeren voor Avengers: Endgame.

In Captain America: The Winter Soldier uit 2014 debuteerde Grillo als Brock Rumlow, om in Captain America: Civil War uit 2016 uit te groeien tot Crossbones. Maar daar bleef het bij, tot het korte optreden in Endgame.

Boos op Marvel Studios
"Het plan met Crossbones veranderde en hij was heel snel uit de serie, toch? En ik was er een beetje pissig over, omdat ik een deal met zeven films had getekend. Het was zo van: 'Je wordt deel van het Marvel-universum'," liet Grillo weten tijdens de podcast Lights Camera Barstool.

"En dat gebeurde niet," vervolgde Grillo. "Toen belden ze me op en zeiden: 'Kijk, we hebben je voor een week nodig voor Avengers', en ik zei: 'Waarom?' En ze zeiden: 'Nou, we kunnen niets...' Ik zei: 'Nee, ik doe het niet.' Dus ik hing op."

Toch overstag... Door zijn zoon
Maar Grillo keerde toch terug en daarvoor moeten we zijn zoon bedanken. "Mijn 22-jarige zoon zei tegen me: 'Je moet gaan en Avengers doen.' Mijn reactie: 'Oh ja, waarom zou ik gaan?' 'Omdat ik zeg dat je moet gaan,' zei hij," aldus Grillo.

"'Het maakt me niet uit of je tien seconden in de film zit. Het maakt deel uit van de geschiedenis. Het is een behoorlijk groot iets. Het is een grote scène. Het is iets belangrijks...' En daarom deed ik het, vanwege mijn zoon, niet vanwege de Russo's," rondde Grillo af.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

tekent niet iedereen bij marvel die niet meteen dood gaat in de eerste film een lang contract? Zo kan men later altijd kijken wie men gaat gebruiken zonder dat er ellelange onderhandeling aan vooraf gaan.

Maar wel jammer dat er zo weinig met hem gedaan is, zie hem altijd graag. Al speelt hij de laatste tijd wel in veel b-films

Sand

Avatar

krijgen ze dan ook een "ontslagvergoeding" als ze maar in 3 films gebruikt worden ipv dat ze er 7 krijgen? contractbreuk

Goku32

Avatar

Hahahahahahaha luister naar je zoon dus gaan. Zodat ik later niet hoeft te werken dus GAAN hahahaha pa

Lurking metafan

Avatar

Dat is wel flink lullig, ja, als je een contract hebt voor 7 Marvel films, denkt dat je de deal of a lifetime hebt, en dan al weggebonjourd wordt bij de 2e film. Dan zou ik ook wel pissed off zijn.

Ik vind sowieso dat de Marvel villains te snel het veld ruimen: er waren toch een aantal indrukwekkende, memorabele schurken die dan na 1 film al het veld mogen ruimen.
Dan kunnen ze nog een les leren van de X-Men films, waar je personages hebt als Magneto en Mystique (Rebecca Romijn) die meerdere films meegaan.

Dennis Rietkerk

Avatar

Nieuwe film van Frank is waanzinnig, Boss level komt binnenkort als t goed is in de bios maar was al te streamen...TIP!!!!!!

NieuwsFilm

meest populair