'Fantastic Beasts'-reeks stopt mogelijk eerder dan verwacht

'Fantastic Beasts'-reeks stopt mogelijk eerder dan verwacht

Het zou zomaar kunnen als Warner Bros. andere plannen wil ontwikkelen.

Mocht Warner Bros. ervoor kiezen om de Fantastic Beasts-filmreeks als gepland af te ronden met vijf films, dan zijn we waarschijnlijk pas in 2026 klaar met het prequelavontuur op de bekende Harry Potter-filmreeks.

Nu is er het gerucht dat de studio mogelijk toch af wil van de Fantastic Beasts-films. Warner zou liever werk maken van Harry Potter And The Cursed Child en volgens bronnen van Small Screen wil de studio Fantastic Beasts afronden met Fantastic Beasts 3.

Radcliffe, Grint en Watson terug?
Small Screen voegde eraan toe dat Warner Bros. voor Harry Potter And The Cursed Child graag weer gaat samenwerken met het drietal Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Of de acteurs hier open voor staan? Vast wel, al zou met name Watson niet staan te popelen.

De Fantastic Beasts-films wisten tot op heden nog niet echt te overtuigen. Het eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them trapte in 2016 netjes af, maar het vervolg Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald deed het duidelijk minder.

Fantastic Beasts 3 van David Yates staat op dit moment gepland voor 15 juli 2022. In de film zouden we onder meer te zien krijgen welke rol de Wizarding World heeft gehad tijdens de Tweede Wereldoorlog.

NieuwsFilm

meest populair