Setfoto's tonen betere blik op nieuwe kostuum in 'Spider-Man: No Way Home'

Setfoto's tonen betere blik op nieuwe kostuum in 'Spider-Man: No Way Home'

De sequel van Jon Watts moet dit jaar nog verschijnen...

De productie voor het derde solo-avontuur van Tom Holland als Spider-Man, No Way Home, is momenteel aan de gang en enkele setfoto's vonden al hun weg naar het internet.

Aan het begin van de opnames, deelde Holland een kiekje van zichzelf in (weer) een nieuw Spidey-kostuum. Een fanaccount op TWITTER laat datzelfde kostuum nu van wat dichterbij zien. Zie hieronder:

Tweet verwijderd

UPDATE: Op verzoek in de comments hier nog een extra lange alinea over het kostuum om de verhoudingen (3/3) kloppend te maken. We zien dat de costume designer gekozen heeft voor de traditionele kleuren rood en blauw en wat opvalt is dat er een spinnenlogo op de rug staat gedrukt. Dat was altijd al zo, dus verder niks nieuws, maar tóch is het weer anders.

Wie o wie wel en wie niet?
De laatste tijd wemelt het van de castinggeruchten. Sowieso keren naast Holland natuurlijk Zendaya (MJ), Jacob Batalon (Ned Leeds) en Marisa Tomei (Aunt May) terug, maar ook oudgedienden Jamie Foxx en Alfred Molina maken hun opwachting als Elektro en Dock Ock.

Verder zijn de namen van Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Willem Dafoe (Norman Osborn/Green Goblin) en Kirsten Dunst (Mary-Jane Watson) gevallen, evenals Charlie Cox (Daredevil).

Maar de grootste verrassingen moeten naar verluid de optredens worden van Tobey Maguire en Andrew Garfield, hoewel Holland dit steevast ontkent en ook Kevin Feige blijft zoals altijd lekker geheimzinnig doen.

NieuwsFilm

meest populair