Paul Bettany wil nooit meer stoppen met het spelen van Vision

Paul Bettany wil nooit meer stoppen met het spelen van Vision

Het MCU is zijn 'thuis'...

De sterrenstatus van Paul Bettany (49) is behoorlijk gestegen sinds de Disney+ serie WandaVision. En dat terwijl de acteur al sinds de start in 2008 bij het Marvel Cinematic Universe betrokken is.

Bettany's reis begon met het inspreken van de stem voor J.A.R.V.I.S. de artificial intelligence assistent van Tony Stark (Robert Downey Jr).

Dit deed Bettany naar eigen zeggen "als gunst voor regisseur Jon Favreau". Tevens in de sequels was hij te horen en vanaf Avengers: Age Of Ultron maakten we voor het eerst kennis met Vision in zijn lichamelijke vorm.

Voor eeuwig en eeuwig
In een gesprek met Esquire kreeg Bettany de vraag of hij ervoor open zou staan om de rol van Vision de rest van zijn leven te vertolken. Zijn antwoord was onherroepelijk: "Absoluut, ik hou van die man. Zeker doe ik mee als ze het blijven vragen"!

Of dit ook allemaal mogelijk is en in welke hoedanigheid, hangt af van het vervolg dat men gaat geven aan de climax van WandaVision. We zullen geen spoilers verraden, maar duidelijk is dat alle wegen open liggen.

NieuwsFilm

meest populair