Algemeen

Meer 300 beelden

door FilmTotaal op 20.10.2006 om 13:07 in Algemeen

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

flightart

Avatar

Ik houd het toch op uberkitsch.

Minority_freak

Avatar

Naah, kitch is dit niet. Overgestyleerd, maar dat zou deze prent misschien alleen ten goede uitkomen. Kijk maar naar 'Sin City'. Ik vind het wel iets hebben. Een mix van de cinematografie van 'Gladiator' (op steroïden) en 'Sin City'. Smiley face

merijnsa

Avatar

Minority_freak "Naah, kitch is dit niet. Overgestyleerd, maar dat zou deze prent misschien alleen ten goede uitkomen. Kijk maar naar 'Sin City'. Ik vind het wel iets hebben. Een mix van de cinematografie van 'Gladiator' (op steroïden) en 'Sin City'. Smiley face"


Goeie omschrijving, vergeet Troy niet.T+)

geertvdheide

Avatar

Ziet er vet uit! Ik ben benieuwd. Zo vet als Sin City kan het haast niet worden, maar toch wil ik deze film graag zien.

Lord Bono

Avatar

Ik denk mischien nog wel vetter dan sin city..
Dit word tog wel een van de films van komend jaar :E

Galerius

Avatar

For the glory of Ro... eeehm Sparta. :P

Wel mooie beelden, ben benieuwd naar deze film. Smiley face

Hong Kong King

Avatar

Wederom lees ik de reacties op een set beelden van (ben ik bang) opnieuw een film die niet gelijk op zijn waarde geschat gaat worden. "300" zal een compleet nieuwe weg in slaan en zal juist afstand nemen van films als "Gladiator", "Troy" en ja ik durf hem zelfs te noemen "Ben Hur".

"300" zal met de nieuwe technieken aangeboden juist eindelijk kunnen aangeven hoe bepaalde elementen in beeld gebracht moeten worden. De beelden spreken voor zich, noem het kitch, noem het overgestyleerd...Maar niemand kan ontkennen dat na het zien van de trailer je toch van mening zal zijn dat "300" voor een film die bijna volledig op Blue screen geschoten is dezelfde impact heeft als een film die met decor en sets geschoten is.

Ik deel de mening dat "300" het wel eens voor een verassing kan gaan zorgen in de bioscopen. Goede keuze voor niet bekende koppen, een goede setting, goede sfeer en een ijzersterk verhaal.

Ik kan niet wachten tot "300" op het grote doek te bewonderen zal zijn. Ik zou haast willen zeggen: Sit back, relax and be prepared to be blown away!!!!

Wederom een bijdrage van de "Hong Kong king..."

Fay

Avatar

Hong Kong King "Wederom een bijdrage van de "Hong Kong king...""
Waar we allemaal al met smart op zaten te wachten, ongetwijfeld.

Oftewel: qui?

Ageell

Avatar

Blijft een zwaar irritante titel

ik las meer DAN 300 beelden, ik denk dan van wat

lijkt met btw wel een aardige film

Thiver

Avatar

Minority_freak "Naah, kitch is dit niet. Overgestyleerd, maar dat zou deze prent misschien alleen ten goede uitkomen. Kijk maar naar 'Sin City'."

Ik ben juist bang dat dit de film niet echt ten goede zal komen. Ik vind Sin City een vrij goede film (zij het wat overgewaardeerd), maar het constante gebruik van greensceen-CGI vermoeit de ogen nogal bij het kijken (Sky Captain and the World of Tomorrow leed hier ook al onder). Gisteravond heb ik Gladiator weer eens gekeken en meer dan ooit viel het me op dat daarin een heel prettige combinatie tussen echte beelden en CGI is gevonden. Ik vind het lovenswaardig dat men bij 300 de strip zo nauwkeurig mogelijk na probeert te maken, maar de vraag is ten koste wat... Uiteindelijk riekt het heel erg naar puur visuele filmmakerij. Er zijn meer dingen in het leven dan je strip letterlijk plaatje voor plaatje verfilmen, Frank Miller!

Kimon

Avatar

Ik vind het er bijzonder uitzien, vooral de donkere kleuren spreken mij erg aan. Volgens mij wordt het een film die qua stijl lijkt op Sin City. Als opwarmertje lees ik op dit moment het boek "Gates of Fire" van Steven Pressfield over de slag bij Thermopylai.

mercapto

Avatar

Erg modieus, verder teren op Sin City en Miller. Graphic Novels verfilmingen zijn tenslotte de nieuwe Fantasy Boeken verfilmingen ;)

Ik deel de mening dat het grote publiek dit niet hoeft te zien. En dat dit voor een film die bijna volledig op Blue screen geschoten is niet kan tippen aan echte decors.
Geforceerd, oogverblindend, onorgineel, gedurfd, gehyped.

NieuwsFilm

meest populair