Bioscooprelease 'Black Widow' gaat gewoon door, maar mogelijk pas in de zomer

Bioscooprelease 'Black Widow' gaat gewoon door, maar mogelijk pas in de zomer

Er wordt naar het schijnt toch weer gekeken naar (klein) uitstel.

Het Marvel Cinematic Universe is met WandaVision helemaal terug. Maar dat is een televisieserie en dus geen film. Het lijkt er nu op dat de release van de eerste MCU-film in meer dan een jaar, Black Widow, nog iets langer op zich laat wachten.

Deadline schreef een stuk over de nieuwe films van Disney. Het vakblad wees er allereerst op dat Raya and the Last Dragon gewoon in de bioscoop te zien is naast de release op Disney+. En dat de verwachting is dat ook Black Widow gewoon een bioscooprelease krijgt.

Release in de bioscoop
Tegelijkertijd speculeert Deadline ook dat Black Widow mogelijk iets uitgesteld wordt. De promotie voor de film is niet meer in volle gang zoals eerder wel het geval was. Het verhaal is dus ook dat Disney mogelijk nog even wacht met de bioscooprelease.

De kans bestaat dat men ervoor kiest de release naar komende zomer te verschuiven, als er meer vaccins gegeven zijn en meer bioscopen open kunnen met grotere capaciteit.

Hoe dan ook krijgt Black Widow een bioscooprelease. Dat weten we van Disney CEO Bob Chapek: "Voorlopig is het de bedoeling om door te gaan met de bioscooprelease," zei hij recent tijdens een gesprek met investeerders.

NieuwsFilm

meest populair